Työnantajalle

Lisäpalvelu tarjoaa joustavia henkilöstöratkaisuja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ja kaikkia osapuolia palvelevia henkilöstöratkaisuja. Työllistämme palvelu- ja teollisuusalalla satoja henkilöitä kuukaudessa.

Meidän kauttamme se on vaivatonta

lisapalvelu prosessiLisäpalvelu on yksityinen henkilöstön vuokraus- ja siivouspalveluihin tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset ravintoloitsijat ja valtakunnalliset ketjuravintolat kuin teollisuuden urakoitsijat. Toiminta on aloitettu vuonna 2002.

Palvelumme lähtökohta on henkilökohtaisuus: teemme paikan päällä tarvekartoituksen ja asioimme jatkossa kanssasi henkilökohtaisesti. Kokemus alalta ja tehokas toimintatapamme yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa takaavat tuloksekkaan yhteistyön.

Palvelemme joustavasti, lyhyelläkin varoitusajalla. Voit tilata henkilöstöä ruuhkahuippuihin tai nopeisiin sijaistarpeisiin. Kauttamme on mahdollista vakinaistaa vuokrattu työntekijä.

Palkkahallinto jää meidän huoleksemme. Laskutamme vain tehdystä työstä tuntiveloituksella, johon sisältyy kaikki työnantajan lakisääteiset kulut. Lisäpalvelu vastaa työntekijöiden mahdollisista sairastapausten kustannuksista ja järjestää myös työterveyshuollon.

Teemme mitä lupaamme, tarkoitamme mitä sanomme. Yksinkertaisesti.

Meidän kauttamme eri alojen ammattilaiset

Ravintola-ala

Tapahtumiin, kahvilaan ja ravintolaan.

Teollisuus

Ammattilaiset pitkiin ja lyhyisiin projekteihin.

Siivouspalvelu

Vastaamme työympäristösi siisteydestä.